Ескейп игра

Ескейп игра

„Лабиринт на сетивата” е свят, който ще те потопи в екстремно преживяване за твоят ум. Свят, в който ако преминеш през всички изпитания, ще отключиш най-мистичното, но и може би най-необходимото ти сетиво – твоята Интуиция!

Играчите имат един час, за да предизвикат себе си – усещанията си за допир, зрение, мирис, вкус, ориентация …  и всичко това, разплитайки загадки, преминавайки през препятствия, намирайки странни стари предмети и мистериозни тайни врати.

Ще успеят ли да излязат от Лабиринта? Проверете сами и резервирайте час, ако:

→ Вашето дете и неговите приятели са на възраст от 8 до 16 години

→ Съберете отбор от 2 до 6 човека /по договорка, отборът може да достигне максимум 8 деца, в зависимост от възрастта им/

Какво още е важно да знаете?

Стая за загадки SmartLab e замислена като забавна, предизвикателна  ролева игра на живо – в нея няма плашещи или стресиращи младежите предмети и изпитания.

Играта има „невидим” водещ, който посредством камери, следи участниците през цялото време и помага за пълноценното им забавление. За лица на възраст между 8 и 10 години, по преценка на родител, водещият на играта може да придружава децата в стаята и да им помага „на живо”.

Продължителноста на играта е 60 мин. Всички участници минават през предварителен инструктаж и групово обсъждане в края на играта.

За повече информация или резервация – обадете ни се – 0899 05 21 93 / 0887 46 97 69